Novice

Spremljajte naše novice
11
JUN
11. junij 2018

Že druga mednarodna potrditev kakovosti online študija

Ob mednarodni akreditaciji UNIQUe je DOBA Fakulteta kot prva visokošolska institucija v Sloveniji in širši regiji pridobila še mednarodni certifikat EOCCS.
Preberite več
10
JUN
10. junij 2018

Magistrski študenti e-študija se učijo spoprijeti z nepredvidljivo prihodnostjo oziroma z »VUCA world«

Magistrski študenti e-študija bodo imeli pri predmetu Poslovna prognostika in strategija trajnostnega razvoja priložnost sodelovati v delavnici z naslovom »The Futurist Mindset: How to Navigate Uncertainty with Purpose«.
Preberite več
09
JUN
09. junij 2018

Udeležba na Erasmus+ izobraževanju

DOBA Fakulteta in Višja strokovna šola sta ponosni lastnici Erasmus+ listin, ki študentom online študija, zaposlenim in učiteljem omogočata mobilnosti v tujini v namene študija, praktičnega izobraževanja, poučevanja in usposabljanja.
Preberite več
04
JUN
04. junij 2018

Postanite online mentor!

Na DOBA Fakulteti iščemo honorarne sodelavce - online mentorje s področja marketinga in turizma. Online mentorji so namreč v online izvedbi našega pedagoškega procesa nepogrešljiv člen.
Preberite več
04
JUN
04. junij 2018

Povezovanje poslovanja in komuniciranja: od iskrice do plamena

Nova znanstvena monografija DOBA Fakultete, »Linking Business and Communication: From a Sparkle to a Flame« obdeluje pomembna vprašanja s področja (mednarodnega) poslovanja, podjetništva, strateškega komuniciranja in vodenja projektov.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli