Novice

Spremljajte naše novice
08
MAR
08. marec 2018

Direktorica DOBA Fakultete na kongresu podjetnic

Na največjem poslovnem srečanju žensk v podjetništvu v JV Evropi je v okviru panela na temo družinskega podjetništva sodelovala tudi Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakultete.
Preberite več
05
MAR
05. marec 2018

ERASMUS UTRINKI Prvi mesec v Parizu

"Ob osmih grem z metrojem do postaje Filles du Calvaire in potem pet minut peš do turistične agencije, v kateri opravljam prakso." Začne Dorotea Borković, študentka online študija Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi.
Preberite več
15
FEB
15. februar 2018

Prof. dr. Rasto Ovin in Nataša Ritonija, mag. s prispevkom na mednarodni znanstveni konferenci CMEPIUS

Njun prispevek obravnava priložnosti za slovensko visoko šolstvo, kjer bi z internacionalizacijo lahko izboljšali učenje in online študij.
Preberite več
12
FEB
12. februar 2018

Kako on-line dogodke uspešno prenesti v off-line dogajanja in obratno

Za študente online študija smo povabili mag. Edito Krajnović, direktorico in ustanoviteljico Mediade d. o. o., ki bo v okviru predmeta Menedžment dogodkov izvedla gostujoče predavanje na temo Kako on-line dogodke uspešno prenesti v off-line dogajanja ...
Preberite več
12
FEB
12. februar 2018

Ključne kompetence do leta 2020

Reševanje problemov, organizacijske sposobnosti, osredotočenost na stranke ter kritično in ustvarjalno razmišljanje so ključne kompetence, ki jih delodajalci pričakujejo od zaposlenih tako v svetovnem merilu kot tudi v Sloveniji.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli