Novice

Spremljajte naše novice
07. oktober 2022

Diplomant DOBA Fakultete predaja znanje novim generacijam

V sklopu predmeta Socialno podjetništvo in zadružništvo, ki ga poučuje dr. Karolina Babič, bomo gostili Stjepana Mikca, diplomanta DOBA Fakultete z dolgoletnimi izkušnjami z delom na področju socialnega podjetništva. 

Stjepan Mikec je delal na strateškem in operativnem razvoju ACT Grupe, ki se je v zadnjih 20 letih preobrazila iz aktivistične organizacije civilne družbe, preko konzorcija družbenih podjetij v organizacijo za podporo družbenemu in impact podjetništvu.

Sodeloval je v zgodnjem razvoju podjetja znotraj konzorcijev, kot so: Socialna zadruga Humana nova, Socialna kmetijska zadruga Domači vrt (danes Najbolje lokalno), podjetji ACT Printlab in ACT Konto ter ustanove Center za pomoč na domu Međimurske županije.

Skupaj s timom razvija in izvaja programe pospeševanja za podporo impact podjetnikom, od katerih so najbolj znani Pokreni nešto svoje in Nevjerojatni. Trenutno v ACT Grupi ima vlogo fasilitatorja agilnih procesov. V programih za podporo je mentor za organizacijsko kulturo, menedžment ter merjenje in upravljanje družbenega vpliva.

Stjepan Mikec, mag. oec., je diplomiral in magistriral na DOBA Fakulteti.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli