Novice

Spremljajte naše novice
21. februar 2023

Direktorica marketinga DOBA Fakultete postala članica Upravnega odbora Društva za marketing Slovenije

Na zboru članov Društva za marketing Slovenije so člani soglasno potrdili celotno sestavo novega upravnega odbora za triletno mandatno obdobje (2023-2026).

V novem upravnem odboru DMS so poleg Dine Potočnik, direktorice marketinga in prodaje DOBA Fakultete tudi (po abecednem vrstnem redu): Petra Čadež, direktorica marketinga SPP delikatesni namazi v družbi Atlantic Grupa Kolinska, Aleš Falatov, direktor za marketing in razvoj poslovanja v SIJ Group, Jerneja Faletič, specialistka za večkanalno izkušnjo potrošnika v Triglav skladih, Žiga Gliha, pomočnik direktorice za upravljanje naročnikov v Pristopu, Maja Gorjanc, svetovalka za komuniciranje in marketing v digitalni agenciji iPROM, Maruša Grah, direktorica marketinga v podjetju e2grow, Simona Kruhar Gaberšček, glavna in odgovorna urednica Marketing magazina in Peter Vidmar, direktor in partner v Agenciji 101.

Člani novega upravnega odbora DMS bodo predvidoma v marcu izvolili predsednika oziroma predsednico UO. To funkcijo je v zadnjem mandatu opravljala Petra Čadež, ki je bila že mandat pred tem članica upravnega odbora.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli