Novice

Spremljajte naše novice
16. oktober 2024

Sodelovanje v mentorskem programu mednarodnega Horizon projekta Ecosys4you

Posamezniki ali ekipe, ki vas zanima ustanovitev podjetja, ste vabljeni k sodelovanju v mentorskem programu mednarodnega Horizon projekta Ecosys4you. Program je brezplačen in ni povezan z natečajem ali podobno.

Projekt Ecosys4you financira Evropska komisija, njegov cilj pa je ponuditi različne dejavnosti za študente in osebe, ki jih zanima ustanovitev podjetja, vključno z mentorskim programom. Ponujamo tudi spletno podjetniško usposabljanje (spomladi 2025), hackathone in program izmenjave pripravništev (mobilnost, naslednja priložnost poleti 2025).

Mentorski program poteka prek spleta šest mesecev. Prvi krog se začne letos novembra. Poleg ene ure mentorstva na mesec se udeleženci udeležijo tudi dogodka za iskanje partnerjev, na katerem se mentorji in mentoriranci spoznajo, ter 1-2 spletnih srečanj za mreženje z drugimi mentoriranci. Rok za prijavo je v sredini oktobra, postopek prijave pa je zelo preprost in traja le nekaj trenutkov.

Prijava do 24. oktobra na https://forms.office.com/r/8fVstJ2vCB

Več informacij o programu, ki poteka v angleškem jeziku, najdete na povezavi https://www.ecosys4you.eu/participate/mentoring/ 

Kontaktna oseba: izr. prof. dr. Marina Letonja, vodja projekta na DOBA Fakulteti marina.letonja@doba.si

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli