Novice

Spremljajte naše novice
14. oktober 2024

Uspešno izvedeno prvo srečanje projekta Working Across Borders (WAB) 2024

V ponedeljek, 7. oktobra, se je uspešno izvedlo prvo virtualno srečanje v okviru mednarodnega projekta virtualne mobilnosti Working Across Borders on Sustainable Solutions (WAB) 2024. Dogodek je potekal kot globalna učilnica pod vodstvom Durham College iz Kanade in Binus University iz Indonezije, z udeležbo skoraj 500 študentov, učiteljev in coachev iz 9 visokošolskih institucij po vsem svetu.

Študenti DOBA Fakultete se že peto leto zapored udeležujejo tega edinstvenega projekta. Letos bo 10 študentov DOBA Fakultete sodelovalo v mednarodnih timih, ki se bodo soočili z dvema izzivoma podjetja TRUST International b.v. iz Nizozemske. Izzivi se nanašajo na inovacije za trajnostne dodatke za osebne računalnike in krožnost, pri čemer bodo timi razmišljali o procesih, kot so popravila, ravnanje z vrnjenimi izdelki in optimizacija dobavne verige.

Zmagovalne poslovne predloge bodo predstavniki podjetja TRUST International b.v. razglasili 10. decembra. Za študente projekt ne predstavlja le možnosti pridobivanja novih znanj in mreženja v mednarodnem okolju, temveč tudi priložnost za predčasno opravljanje dela študijskih obveznosti (do 40 % končne ocene pri določenih predmetih).

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli