Novice

Spremljajte naše novice
20. december 2023

Uspešno smo zaključili četrto izvedbo mikro master programa Inovativno izobraževanje online

Program je namenjen visokošolskim učiteljem in višješolskim predavateljem in je razdeljen na tri enotedenske module, ki obsegajo teoretične in razvojne vidike online izobraževanja, načrtovanje online izobraževanja s sodobnimi pedagoškimi pristopi in preverjanje in ocenjevanje znanja. Podrobnejše vsebine programa in opisi predavateljev so dostopni na spletni strani programa.

Program se izvaja v celoti online in traja 3 tedne. Izvajalci programa so strokovnjaki s področja online izobraževanja z bogatimi izkušnjami iz prakse. Med izobraževanjem udeležence spremlja tudi online mentor.

Večina udeležencev se je v program vključila željo po pripravi lastnega programa online izobraževanja in z željo po pridobitvi dodatnih znanj s področja online izobraževanja. Izpolnitev pričakovanj so ocenili visoko, z oceno 5,8 na sedemstopenjski lestvici.

Zbrali smo nekaj komentarjev udeležencev:

  • Izobraževanje je bilo zame ravno v pravem času. Poleg koristnih vsebin, s katerimi sem lahko nadgradila svoj predmet, sem se še seznanila z novim Blackboardom.
  • Vse vsebine so bile izjemno relevantne in skrbno izbrane, brez balastnih ali manj pomembnih vsebin.
  • Pristop in energija predavateljev, ki te nekako posrka vase in uspeš pripraviti naloge, čeprav sprva nisi mnenja, da jih boš lahko.
  • Visoka iniciativnost udeležencev z diskusijami v forumu, ter podrobna povratna informacija, ki smo jo prejeli s strani izvajalcev modulov - vsi napotki bodo zelo uporabni pri nadaljnjem delu.
  • Bilo je naporno, zanimivo, poučno in koristno.
  • Ekipa, odlično ste to izpeljali. Zelo sem vesela, da sem imela priložnost udeležiti se tega izobraževanja. Hvala vsem.

Program je do sedaj uspešno opravilo 81 udeležencev. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli